Menukaart

Voorgerecht

Soto Ajam

Authentieke Indonesische kippensoep. Gevuld met taugé, bosui, gekookte ei partjes en bawang goreng.

Nagerecht

Spekkoek tiramisu

Een voor uw samengesteld gerecht. Oorspronkelijk van Italië, maar met een vleugje Azië.

Bevat spekkoek likeur.

Hoofdgerecht

Sate mix

Drie verschillende authentieke saté soorten. Geserveerd nasi kuning, cassave kroepoek, atjar van komkommer en huisgemaakte pindasaus.

Pre-starter / borrel

Kroepoek | 2.75

Keuze uit cassave of tempe. Geserveerd met onze huisgemaakte sambal.

Garlic bread | 4.25

Geen Aziatisch product, wel vers bereid uit de oven met onze kruidenboter.

Bittergarnituur p/s | 0.90

Keuze uit veganistische loempiaatjes, vegetarische bamihapjes, bourgondische bitterballen of tatsuta chicken.   

Borrel saté Java | 9.50

Drie stuks saté van kippendij bereid volgens authentiek Javaans familierecept. Geserveerd met cassave en huisgemaakte pindasaus.

Borrel saté daging sapi | 11

Drie stuks saté van bavette, bereid naar het recept van de grote Indo broer. Geserveerd met cassave en onze ketjapsaus.

Borrel saté kambing | 12.50

Drie stuks saté van lamsvlees. Oorspronkelijk komt deze specialiteit uit Java, maar is geliefd in heel Indonesie. Geserveerd met cassave en onze pindaketjapsaus.

Borrel sate tempe | 7.50

Drie stuks tempe op smaak gebracht met onze huismarinade. Geserveerd met cassave en pindasaus.

Voorgerechten

Soto AJAM | s 5.5. / l 8.50

Authentieke Indonesische kippensoep. Gevuld met taugé, bosui, gekookte ei partjes en bawang goreng.

Gua bao tempé | 9.50

Taiwanees gestoomd broodje gevuld gewokte groenten, gebakken tempé, en bosui. Afgeblust met onze huismarinade.      

Gua bao chicken | 9.50

Taiwanees gestoomd broodje, gewokte groenten en in onze huisgemaakte sambal gebakken kip.

Beef tataki | 11

Licht aangegaarde bavette met ponzu, bosui, taugé en knoflookchips.

Pappadum zalm tataki | 11

Indiase kroepoek belegd met sla, zoetzuur van komkommer, bosui, tauge en licht gegaarde zalm. Met een lichte dressing van gember, citroen en soya.

HOOFDGERECHTEN

Gado gado salade | 16.50

Traditionele Indonesische koude salade gevuld met aardappel, komkommer, boontjes, bosui, taugé, rode ui, tempé en een gekookt ei. Afgetopt met pindasaus en bawang goreng.  

Indo Bowl | 18.50

Een variatie van de bekende poké bowl. Gevuld met nasi kuning, atjar van komkommer, mango, sajoer boontjes, rode puntpaprika, wortel, gemarineerde tempé, bosui en  taugé.

KLEINE ETERS

Kids java | 11

Drie stuks authentieke sate van kippendij geserveerd met frites.

Bittergarnituur en frites | 8

Vijf stuks bittergarnituur geserveerd met frites.

Kleine gado gado salade | 9.50

Een kleine versie van onze bekendste salade.

SATE GERECHTEN

SATE JAVA | 19

Saté van kippendij bereid volgens authentiek Javaans familierecept. Geserveerd met nasi kuning, cassave kroepoek, atjar van komkommer en huisgemaakte pindasaus. Afgetopt met gebakken uitjes.

sate daging sapi | 21

Saté van rundvlees bereid naar recept van de grote Indo broer. Geserveerd met nasi kuning, cassave kroepoek en atjar van komkommer. Afgetopt met onze ketjapsaus, bosui en gebakken uitjes.

SATE kambing | 23.50

Saté van geitenvlees is oorspronkelijk de specialiteit uit Java maar geliefd in heel Indonesië. Afgetopt met onze pindaketjapsaus, bosui en gebakken uitjes. Geserveerd met nasi kuning, cassave kroepoek en atjar van komkommer. 

SATE MIX | 23.50

U krijgt van iedere vleessaté twee stuks. Uiteraard wordt dit gerecht ook geserveerd met nasi kuning, cassave kroepoek, atjar van komkommer en huisgemaakte pindasaus.

sate tempe | 19

Onze veganistische saté van tempé. Op smaak gebracht door onze ambachtelijke marinade. Geserveerd met pindasaus, bosui en bawang goreng.

sate tuna bali | 22.50

Saté van tonijn op Balinese wijze. Licht gegaard en overgoten met een fris pittige tomatenbumbu.

side dishes

Verschillende bijgerechten vanaf | 2.50

Uiteraard serveren wij ook verschillende bijgerechten. Deze kunt u terugvinden in de menukaart in ons restaurant.

NAGERECHTEN

PISANG GORENG | 4.25

Traditioneel gebakken banaan afgetopt met poedersuiker.

GEGRILDE aNANAS | 4.25

De zoete warme smaak van gegrilde ananas is de moeite waard om uitgeprobeerd te hebben.

SPEKKOEK TIRAMISU | 6

Een voor uw samengesteld gerecht. Oorspronkelijk uit Italië, maar nu met een vleugje Azië. Bevat spekkoek likeur.