Menukaart

Voorgerecht

Soto Ajam

Authentieke Indonesische kippensoep. Gevuld met taugé, bosui, gekookte ei partjes en bawang goreng.

Nagerecht

Spekkoek tiramisu

Een voor uw samengesteld gerecht. Oorspronkelijk van Italië, maar met een vleugje Azië.

Bevat spekkoek likeur.

Hoofdgerecht

Sate mix

Drie verschillende authentieke saté soorten. Geserveerd nasi kuning, cassave kroepoek, atjar van komkommer en huisgemaakte pindasaus.

Pre-starter / borrel

Kroepoek | 2.75

Keuze uit cassave of tempe. Geserveerd met onze huisgemaakte sambal.

Garlic bread | 4.50

Geen Aziatisch product, wel vers bereid uit de oven met onze kruidenboter.

Bittergarnituur p/s | 0.90 p.s.

Keuze uit veganistische loempiaatjes, bourgondische runderbitterballen of tatsuta chicken.   

Borrel saté Java | 9.80

Drie stuks saté van kippendij bereid volgens authentiek Javaans familierecept. Geserveerd met cassave en huisgemaakte pindasaus.

Borrel saté daging sapi | 11.20

Drie stuks saté van bavette, bereid naar het recept van de grote Indo broer. Geserveerd met cassave en onze ketjapsaus.

Borrel saté du chef | dagprijs

Variërende saté van onze chef.

Borrel sate tempe | 8.50

Drie stuks tempé op smaak gebracht met onze huismarinade. Geserveerd met cassave en pindasaus.

starters

Soto AJAM | s 5.75 / l 8.50

Authentieke Indonesische kippensoep. Gevuld met taugé, bosui, gekookte ei partjes en bawang goreng.

Gua bao Jamur | 10

Taiwanees gestoomd broodje gevuld gewokte paddenstoelenmix van shiitake en oesterzwammen en zoetzuur van komkommer.   

Gua bao tempe | 9.80

Taiwanees gestoomd broodje gevuld gemarineerde tempé en gewokte groenten.

Gua bao spicy chicken | 9.80

Taiwanees gestoomd broodje, gewokte groenten en in onze huisgemaakte sambal gebakken kip.

Gua bao rendang | 11.20

Gestoomd lotusbroodje uit de Taiwanese keuken, gevuld met langzaam gegaard rundvlees en boontjes.

CHEFS STARTER | dagprijs

Varierend gerecht van ons keukenteam.

main courses

Gado gado salade | 17

Traditionele Indonesische koude salade gevuld met aardappel, komkommer, boontjes, bosui, taugé, rode ui, tempé en een gekookt ei. Afgetopt met pindasaus en bawang goreng.  

Spicy chicken salade | 17

Pittige gemarineerde kip, gewokt met verschillende groenten en afgeblust met chilisaus.

Tempe salade | 17

Gemarineerde tempé met verschillende groenten en afgeblust met onze speciale daBar marinade.

Asian style fish | dagprijs

Een vis bereid naar Aziatisch recept. Vraag ernaar bij de bediening.

sate SPECIALS

SATE JAVA | 20

Saté van kippendij bereid volgens authentiek Javaans familierecept. Geserveerd met nasi kuning, cassave kroepoek, atjar van komkommer en huisgemaakte pindasaus. Afgetopt met gebakken uitjes.

sate daging sapi | 21.50

Saté van rundvlees bereid naar recept van de grote Indo broer. Geserveerd met nasi kuning, cassave kroepoek en atjar van komkommer. Afgetopt met onze ketjapsaus, bosui en gebakken uitjes.

SATE du chef | dagprijs

Saté bereid naar keuze van de chef. 

SATE MIX | 24

U krijgt van iedere vleessaté twee stuks. Uiteraard wordt dit gerecht ook geserveerd met nasi kuning, cassave kroepoek, atjar van komkommer en huisgemaakte pindasaus.

sate tempe | 20

Onze veganistische saté van tempé. Op smaak gebracht door onze ambachtelijke marinade. Geserveerd met pindasaus, bosui en bawang goreng.

side dishes

Verschillende bijgerechten vanaf | 2.50

Uiteraard serveren wij ook verschillende bijgerechten. Deze kunt u terugvinden in de menukaart in ons restaurant.

NAGERECHTEN

PISANG GORENG | 4.50

Traditioneel gebakken banaan afgetopt met poedersuiker.

GEGRILDE aNANAS | 4.50

De zoete warme smaak van gegrilde ananas is de moeite waard om uitgeprobeerd te hebben.

SPEKKOEK TIRAMISU | 6.50

Een voor uw samengesteld gerecht. Oorspronkelijk uit Italië, maar nu met een vleugje Azië. Bevat spekkoek likeur.