Menukaart

Om welke gerechten staan wij bekend?

Voorgerecht

Soto Ajam

Authentieke Indonesische kippensoep. Gevuld met taugé, bosui, gekookte ei partjes en bawang goreng.

Nagerecht

Spekkoek tiramisu

Een voor uw samengesteld gerecht. Oorspronkelijk van Italië, maar met een vleugje Azië.

Bevat spekkoek likeur.

Hoofdgerecht

Sate mix

Drie verschillende authentieke saté soorten. Geserveerd nasi kuning, cassave kroepoek, atjar van komkommer en huisgemaakte pindasaus.

Pre-starter / borrel

Cassave kroepoek | 2.25

Plantaardig en zelfbereid, voor de licht pittige bite. Geserveerd met onze huisgemaakte sambal.

Tempe kroepoek | 2.50

Plantaardig en glutenvrij. Geserveerd met onze huisgemaakte sambal.

Garlic bread | 4,00

Geen Aziatisch product, wel vers bereid uit de oven met onze kruidenboter.

Borrel saté Java | 9,25

Drie stuks saté van kippendij bereid volgens authentiek Javaans familierecept. Geserveerd met cassave en huisgemaakte pindasaus.

Borrel saté daging sapi | 9.50

Drie stuks saté van bavette, bereid naar het recept van de grote Indo broer. Geserveerd met cassave en onze ketjapsaus.

Borrel saté domba | 9.95

Drie stuks saté van lamsvlees. Oorspronkelijk komt deze specialiteit uit Java, maar is geliefd in heel Indonesie. Geserveerd met cassave en onze ketjapsaus.

Bittergarnituur

BAMIHAPJES | 7

Acht stuks geserveerd met chilisaus (vegetarisch).

Loempiaatjes | 7

Acht vegetarische loempiaatjes geserveerd met chilisaus.     

Tatsuta chicken | 7.50

Op Japanse wijze gebakken kipdij. Zes stuks geserveerd wasabimayonaisse.

Bitterballen | 7.50

Het meest bekende Nederlandse hapje. Keuze uit rundvlees of vegetarisch. Acht stuks geserveerd met mosterd.

Gemengde bittergarnituur | 9.25

De combinatie van al onze bittergarnituur. Voorzien van tien stuks met alle bijpassende sausjes.

Voorgerechten

Soto AJAM | s 5.2 / l 8.00

Authentieke Indonesische kippensoep. Gevuld met taugé, bosui, gekookte ei partjes en bawang goreng.

Gua bao tempé | 9

Taiwanees gestoomd broodje gevuld gewokte groenten, gebakken tempé, en bosui. Afgeblust met onze huismarinade.      

Beef tataki | 9.75

Licht aangegaarde bavette met ponzu, bosui, taugé en knoflookchips.

Gua bao rendang| 10.50

Taiwanees gestoomd broodje, gevuld met zacht gegaard rundvlees, geserveerd met boontjes.

Zalm tarutaru | 10.50

Tartaar van koud gerookte zalm, aangemaakt met verse gember en sesamolie. Afgetopt met wasabimayonaisse en een sambalkletskop.

HOOFDGERECHTEN

Salade gado gado | 16

Traditionele Indonesische koude salade gevuld met aardappel, komkommer, boontjes, bosui, taugé, rode ui, tempé en een gekookt ei. Afgetopt met pindasaus en bawang goreng.  

Tempe Goreng | 17.50

Gebakken tempé met een pittige en smaakvolle tomatensambal. Geserveerd met nasi kuning en gestoomde groenten. 

Zhēng shú zalm  | 18.50

In gember en honing gemarineerde zalm op Chinese wijze. Gegaard door middel van stomen en afgetopt met een warme marinade saus. Geserveerd met nasi kuning en gestoomde groenten.

SATE GERECHTEN

SATE JAVA | 17.50

Saté van kippendij bereid volgens authentiek Javaans familierecept. Geserveerd met nasi kuning, cassave kroepoek, atjar van komkommer en huisgemaakte pindasaus. Afgetopt met gebakken uitjes.

sate daging sapi | 18.50

Saté van rundvlees bereid naar recept van de grote Indo broer. Geserveerd met nasi kuning, cassave kroepoek en atjar van komkommer. Afgetopt met onze ketjapsaus, bosui en gebakken uitjes.

SATE DOMBA | 19.50

Saté van lamsvlees is oorspronkelijk de specialiteit uit Java maar geliefd in heel Indonesië. Kort in de ketjap gemarineerd en geserveerd nasi kuning, cassave kroepoek en atjar van komkommer. Afgetopt met onze ketjapsaus, bosui en gebakken uitjes.

SATE MIX | 21

U krijgt van iedere vleessaté twee stuks. Uiteraard wordt dit gerecht ook geserveerd met nasi kuning, cassave kroepoek, atjar van komkommer en huisgemaakte pindasaus.

sate raja jamur | 18.50

Saté van koningszwam, tijdens het grillen wordt deze saté gelakt met een marinade van kokosmelk en kurkuma. Geserveerd met nasi kuning, cassave kroepoek en atjar van komkommer.

KINDERGERECHTEN

vijf loempiaatjes | 8

Vijf loempiaatjes geserveerd met frites, chilisaus en mayonaisse. Liever bitterballen? Dat kan uiteraard ook.

DRIE STUKS KIPSATE | 10.25

Onze authentieke sate van kippendij geserveerd met frites en mayonaisse.

side dishes

Verschillende bijgerechten vanaf | 2.25

Uiteraard serveren wij ook verschillende bijgerechten. Deze kunt u terugvinden in de menukaart in ons restaurant.

NAGERECHTEN

PISANG GORENG | 4

Traditioneel gebakken banaan afgetopt met poedersuiker.

GEGRILDE NANAS | 4

De zoete warme smaak van gegrilde ananas is de moeite waard om uitgeprobeerd te hebben.

SPEKKOEK TIRAMISU | 5.25

Een voor uw samengesteld gerecht. Oorspronkelijk uit Italië, maar nu met een vleugje Azië. Bevat spekkoek likeur.